Ann Gomér - författare, föreläsare och mamma. 

Jag är ofta ute och pratar inför publik. Ibland är det i min egenskap av författare, ibland är det mamman i mig som talar och ibland pratar jag om alla läromedel jag gjort för personer med funktionsnedsättningar.

Som författare pratar jag oftast om dels hur min väg till författarskapet sett ut men även om vad jag skriver och för vem. Som det ser ut idag har jag fler olika målgrupper för mina böcker men med en gemensam faktor - de behöver böcker som är lättlästa. Jag skriver för barn som är på väg in i läsandets underbara värld, jag skriver för personer med olika typer av funktionsnedsättningar och jag skriver också för nyanlända som behöver lära sig svenska språket. Senaste tiden har jag varit ute och träffat många elever på komvux som läser SFI och kämpar för att lära sig svenska. Väldigt roligt!

När mamman i mig anlitas handlar det ofta om mitt liv med en funktionsnedsatt dotter. Det har varit ett liv med både svåra motgångar men också med ett starkt engagemang och oändlig kärlek. Jag pratar om kommunikationssvårigheter när talet uteblir, hur man upplevt bemötande i olika situationer och hur man som förälder ibland måste sålla bland alla instanser för att orka.

Ibland åker jag för att visa och berätta om mina filmer, böcker och spel som jag gjort som läromedel.  


Sagt om mig efter författarbesök februari 2017 på Malmö stadsbibliotek:

Tack för en fantastiskt bra föreläsning om hur viktigt och kul det är att läsa. Du engagerade hela publiken och med en blandning av skoj och allvar delade du generöst med dig av dina egna erfarenheter.  

Vi vill varmt rekommendera dig som läsinspiratör till både barn och vuxna.

Stort Tack för att du kom hit!

/Eva och Sara på Malmö Stadsbibliotek


 Vill du anlita mig för något av ovanstående så kontakta mig på ann(at)bonasignum.se.

Här kan ni läsa mer om mig som författare:

Min författarsida på facebook finns här.

www.facebook.com/anngomerforfattare/

 På Vilja förlag ger jag ut böcker för vuxna nyanlända:

http://www.viljaforlag.se/forfattare/ann-gomer/ 

På Nypon Förlag ger jag ut böcker för barn:

http://www.nyponforlag.se/forfattare/ann-gomer/

Här kan du läsa en artikel om mig från Allas veckotidning (26/1-2017):

http://bonasignum.com/Allas.pdf