Ny bok om att vara förälder till barn med funktionsnedsättningar!

Att få barn förändrar livet för all framtid. Att få barn med funktionsvariationer eller allvarliga sjukdomar förändrar livet på fler sätt än man tror är möjligt.

Den här boken är en självbiografisk bok skriven av Ann Gomér. I boken berättas om när första barnet kom utan problem, när andra barnet dog under graviditeten och det tredje barnet föddes med en lite "annorlunda genupsättning".
Hur blir då livet som förälder till ett annorlunda barn? Kan man hitta livsglädje igen när oro och tankar på döden är ständigt närvarande? Det är inte alldeles enkelt, men det är fullt möjligt. Den här boken visar flera olika sätt att komma dit.
I boken granskas även vår syn på människor med olika funktionsnedsättningar. Har vi verkligen en förskola och skola för alla barn? Är alla människor värda lika mycket? Och varför är det så negativt laddat att vara utvecklingsstörd?
Mitt annorlunda barn ger tips, uppmuntran, handfasta råd och massor av reflektioner över olika sidor av ett annorlunda liv med annorlunda barn. Boken kommer att finnas i lager i slutet av januari 2018 men går att förbeställa redan nu i butiken HÄR!