Så gör man - nu finns de på lager!

Det finns många saker man behöver hjälp med när man har olika typer av funktionsnedsättningar. Att ta hand om sin hygien på ett bra sätt och att förstå hur man måste klä sig i olika väder är några av dem. Därför har vi nu gjort "Så gör man" med tema Hygien och tema Väder och kläder. 
Det här materialet finns som appar med speaker, både i Appstore och i Google play. Det finns också som tryckta sk dragspelsböcker, åtta stycken i varje ask. Man kan då välja att bläddra från bild till bild, eller så drar man ut "dragspelet" och ser hela tidslinjen av moment som ingår i en aktivitet. 
Fem bilder finns i varje aktivitet och en kort text under bilden. Bilderna är väldigt realistiska och fina. I "Så gör man - hygien" ingår följande aktiviteter: 

Jag går på toaletten
Jag duschar
Jag borstar tänderna
Jag byter binda
Jag håller mig ren
Jag rakar mig
Jag tvättar håret
Jag tvättar händerna

I "Så gör man - Väder & kläder ingår följande: 

Höst
Vinter
Vår
Sommar
Jag går på gympa
Jag åker till stranden
Jag ska rida på en häst
Vad gör vi i olika väder?


De åtta dragspelsböckerna ligger samlade i en ask med gummiband runt om. Köp varje ask för sig eller köp ett paketpris med de här två och den förra "Så gör man" som kom ut förra året, med bl a aktiviteter som att åka tåg, gå till doktorn, gå till tandläkaren mm. Alla tre askarna med totalt hela 24 dragspelsböcker kostar 450:-.
Materialet är framtaget med hjälp av produktionsstöd från Specialpedagogiska skolmyndigheten. 


Klicka här för att komma till Så gör man i vår webbutik!